Carregant Activitats

« Tots els Activitats

  • Aquest Activitat ja ha passat.
Livestream

La sostenibilitat en el transport: la importància dels canvis en les persones i en les mercaderies. El transport de l’última milla.

4 de novembre de 2020 a les 18:3020:30

Objectiu: Reflexionar i donar a conèixer la importància del transport sostenible a la ciutat, tant en al vessant ciutadana com en la comercial. Explicar les potencialitats i possiblitats dels microhubs i el transport de mercaderies de darrera milla.

Continguts: Taula rodona en la qual s’exposaràn dos aspectes importants: la mobilitat sostenible des de la vessant ciutadana i la comercial. S’iniciarà amb una presentació de la qualitat de l’aire a la ciutat de Terrassa, abans i després del confinament. Tot seguit, Biter farà una presentació sobre l’ús de la bicicleta com una opció saludable i òptima a la ciutat. A continuació, es presentarà el Pla de mobilitat de Terrassa, breuement: quines oportunitats i reptes tenim? Finalment, mantindrem una conversa amb preguntes adreçades a empreses i entitats sobre la gestió de microhubs i la ciclologística, per l’impuls del transport de mercaderies i la última milla.

Comparteix a través de:

Mostra els detalls

Data:
4 de novembre de 2020
Hora:
18:30 — 20:30
Categoria d'Activitat:
Etiquetes de l'Activitat:

Altres

Col·laboradores
BiTer, La Terrassenca, Granollers Pedala, Txita, Consell Comarcal del Vallès Occidental