Aquest any 2020, es celebra la cinquena Fira de l’Economia Social i Solidària de Terrassa que segueix en peu, reconvertida a format virtual, a causa de la situació que estem vivint amb la Covid-19.

La virtualitat ens permet fer una fira mantenint, en part, les activitats que es fan cada any durant aquesta jornada. I com serà aquesta fira virtual?

Per una banda, mantenim les expositores de la Fira amb la pestanya d’entitats , on hi trobareu 55 empreses i entitats de la ciutat. Allà s’hi pot consultar la descripció de cadascuna, la seva activitat, fotografies, vídeos i links a les xarxes socials i contactes.

Per altra banda, mantenim les trobades i interaccions que es feien de forma espontània durant les passejades per la Plaça Vella, amb un servei de cites prèvies virtuals, que estaran disponibles del 7 al 28 de novembre. Només cal accedir a aquest enllaç.

I fins i tot, s’exposen promocions i ofertes de les empreses i entitats, com acostuma a haver-hi durant la jornada de la fira, que aquest any seran possibles des del dia 7 al 28 de novembre. Només cal accedir a aquest enllaç.

Finalment, el dia 7 de novembre es podrà fer un itinerari – ruta presencial mantenint les mesures covid-19, de forma  individual o en petit grup reduït. L’itinerari serà a les entitats i les empreses que  han ofert ser visitades entre les 10,00h i les 13,00h del matí. 

Ver pantalla completa

Aquí sota pots veure totes les promocions ofertes per les entitats i les empreses durant la Terrassa Cooperativa i podràs demanar-les, així com les cites, prement el botó corresponent.

Totes les promocions
Alimentació i Agroecologia
Consum Responsable
Cultura
Energia Transport i Tecnologia
General
Salut i Esport
Servei a empreses
Serveis a institucions
Serveis a les persones
Serveis Educatius
Sort By Title
  • None
  • ID
  • Date
  • Title
  • Excerpt
  • Author
Alimentació i AgroecologiaConsum Responsable

Contacta’ns per a saber com fer-te sòci/a o per resoldre qualsevol dubte sobre el nostre funcionament i dels aliments que oferim

0

L’Egarenca

Alimentació i AgroecologiaConsum Responsable

Durant la setmana fem acompanyaments i assessories concertades (de forma virtual) amb cita prèvia a totes les persones, entitats i empreses del Vallès Occidental amb un projecte cooperatiu de l’ESS. Demaneu cita!

0

Ateneu Cooperatiu Vallès Occidental

Energia Transport i Tecnologia

T’oferim una samarreta de Som Mobilitat + 2 hores de mobilitat per valor de 20 €. Campanya de “regala” Som Mobilitat.https://www.sommobilitat.coop/regala-som-mobilitat/ També podeu demanar cita

0

Som Mobilitat Terrassa