Fundació del tercer sector amb l’objectiu d’afavorir la creació i el manteniment de projectes i serveis de promoció soicioeducativa i laboral d’atenció a col·lectius en situación o risc d’exclusió social, amb una atenció prefernt a nen/es, joves i dones.

Som una fundació que desenvolupa projectes socials a Terrassa , com ara: - El Viver, un projecte d'atenció integral a les persones del barri de La Maurina, especialment al col·lectiu immigrat. Engloba una sèrie d'actuacions que tenen com a objectiu l'acompanyament personal, social i formatiu de persones, sobretot en situació de vulnerabilitat, i fomentar la interculturalitat i la convivència positiva a la ciutat - Pam a Pam: projecte d'immersió lingüística i cultural amb l'objectiu de promoure la integració en el teixit social de persones provinents d'altres països i cultures, col·laborant en la construcció d'una ciutadania oberta i plural.

Participació a Terrassa Cooperativa 2020:

Taula rodona inaugural. Experiències d’Economia Feminista i Economia Social i Solidària d’entitats de la nostra ciutat: reptes i perspectives de futur