En aquesta activitat virtual coneixerem algunes de les entitats més justes de Terrrassa: qui són? Per què van decidir donar el seu suport al comerç just? Com ho fan? Coneixerem:

  • L’Egarenca. És l’ecobotiga cooperativa de Terrassa, una Associació sense ànim de lucre que fomenta el consum responsable. La formen un grup de famílies que s’organitzen per aconseguir aliments i altres productes seguint criteris de sostenibilitat, de proximitat i socials.
  • ALTERNATIVA3, som una cooperativa que, des del 1992, treballem pel comerç just entenent que el autèntic desenvolupament només és possible combinant justícia social, respecte al Medi Ambient i sostenibilitat econòmica. Oferim una alternativa sostenible, responsable i de qualitat als productes de consum habitual, en especial al cafè, cacau i sucre.
  • La Revolta és un cafè restaurant i espai cultural a la ciutat de Terrassa. Promou el consum sostenible i responsable d’aliments de proximitat i ecològics, elaborant diàriament àpats saludables. L’equip de La Revolta és un equip format únicament per dones, algunes d’elles provinents d’una fundació que forma i dóna oportunitats a dones en risc d’exclusió social.
  • Amor Bio: una botiga de proximitat al bell mig de la ciutat, que aposta per un model de compra sostenible i responsable, que cuida de les productores i de les consumidores i del medi ambient.
  • Oxfam Intermon: una entitat emblemàtica, que dóna visibilitat a tota la feina que hi ha darrera del comerç just en l’àmbit de l’alimentació i el tèxtil.

Objectiu: Donar a conèixer a la ciutadania els establiments i entitats que treballen pel comerç just, per conèixer els beneficis que comporta el consum responsable.

Activitat organitzada per Alternativa 3.

Col·laboradores: La Revolta, AmorBioTerrassa, L’Egarenca, Oxfam Intermón,

Comparteix a través de: